Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του website μας.
Χρησιμοποιώντας το website μας, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

close

DUROSTICK D-88 - Μαγνητική κόλλα

5,85 €
- +

Θιξοτροπική, ελαστική κόλλα, με διαλύτες, έτοιμη προς χρήση, με βάση την υδατική διασπορά πολυακρυλικών εστέρων, τροποποιημένα παράγωγα κολοφωνίου, πλαστικοποιητές και ειδικά πρόσθετα. Είναι...

Νέο

Θιξοτροπική, ελαστική κόλλα, με διαλύτες, έτοιμη προς χρήση, με βάση την υδατική διασπορά πολυακρυλικών εστέρων, τροποποιημένα παράγωγα κολοφωνίου, πλαστικοποιητές και ειδικά πρόσθετα. Είναι ανθεκτική σε υγρασία, αραιά οξέα, αλκαλικό περιβάλλον (μπετόν, σοβά), ενώ δεν επηρεάζει υλικά ευαίσθητα σε διαλύτες. Ο υψηλός ανοιχτός χρόνος εφαρμογής που διαθέτει, επαρκεί για επίστρωση μεγάλων επιφανειών, δημιουργώντας άριστη πρόσφυση, τόσο σε γυαλιστερές όσο και σε τραχιές επιφάνειες. Εμφανίζει υψηλή αρχική και τελική αντοχή συγκόλλησης. Κατατάσσεται στην κατηγορία D2F κατά ΕΝ 12004.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

(Συνθήκες μετρήσεων 23 °C και 50% R.H.)  

Μορφή - Χρώμα

Κρεμώδης πολτός - Ανοιχτό μπεζ

Θερμοκρασία εφαρμογής

Aπό +5 °C έως +35 °C

Θερμοκρασιακή αντοχή

Aπό -30 °C έως +60 °C

Ανοιχτός χρόνος εφαρμογής

Περίπου 40 λεπτά

Χρόνος μικρορυθμίσεων

Περίπου 3,5 ώρες

Κάθετη ολίσθηση

≤0,5 mm σε πλαστικά πλακίδια

Αντοχή σε απόσπαση μετά από 7 ημέρες

1,5 Ν/mm²

Eιδικό βάρος

1,22 ±0,05kg/lt

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η DUROSTICK D-88 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ είναι κατάλληλη για την επικόλληση εύκαμπτων ή σκληρών πλαστικών πλακιδίων, ρολών από μαλακό PVC, χλοοτάπητων γηπέδων, linoleum και μοκετών σε προκατασκευασμένο ή μη σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία, μωσαϊκό, δάπεδα από MDF, κόντρα πλακέ θαλάσσης ή ξύλο, καθώς και σε ασταρωμένη ή γαλβανισμένη λαμαρίνα. Είναι ιδανική για την επίστρωση θερμομονωτικών πλακών από διογκωμένη ή εξηλασμένη πολυστερίνη, πάνελ πολυουρεθάνης και φελλού σε τοιχοποιίες από μπετόν, σοβά, τούβλα, πορομπετόν, τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές επιφάνειες. Είναι κατάλληλη για τη στεγανή επίστρωση κεραμικών πλακιδίων σε ξύλο και σε παράγωγά του. Συνιστάται για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων επάνω σε αμιαντοβινυλικά καλά αγκυρωμένα πλαστικά δάπεδα. Προσφέρεται επίσης για τοποθετήσεις σε χώρους όπου παρατηρείται έντονη κυκλοφορία, όπως είναι τα νοσοκομεία και τα ξενοδοχεία, καθώς και σε χώρους με κραδασμούς, όπως είναι τα πλοία.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1. Προετοιμασία επιφάνειας

Οι επιφάνειες εφαρμογής θα πρέπει να απαλλάσσονται από σαθρά σημεία, σκόνες, λάδια, λίπη και χρώματα. Οι εύθρυπτες τσιμεντοκονίες στα δάπεδα, ελαφροβαρείς και μη, είναι απαραίτητο να ασταρώνονται με ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ή με D-20 της DUROSTICK σε αναλογία 1:2 μέρη νερού ή 1 μέρος DUROMAX προς 5 μέρη νερού.

2. Εφαρμογή

Η κόλλα επιστρώνεται μόνο στο υπόστρωμα ως έχει, με μεταλλική οδοντωτή σπάτουλα με πάχος 3-5mm, σε οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες. Στη συνέχεια, χτενίζουμε τόση επιφάνεια όση χρειάζεται για να εργαστούμε τα επόμενα 30-40 λεπτά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία πέτσας. Τα προς συγκόλληση υλικά τοποθετούνται με τη δυνατότητα μικροδιόρθωσής τους, ασκώντας ελαφρά πίεση.

 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

200-300 gr/m², ανάλογα με το υπόστρωμα και την εφαρμογή.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:

Χαρτοκιβώτιο: 12 τεμ. 1 kg
Δοχείο 4 kg