Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του website μας.
Χρησιμοποιώντας το website μας, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

close

BIOCLEAN EPOXY GROUT CLEANER - Βιοδιασπώμενο καθαριστικό εποξειδικών στόκων

34,35 €
- +

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή - Χρώμα...

Νέο

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μορφή - Χρώμα

Υγρό - Διάφανο

Ειδικό βάρος

0,77±0,04 kg/lt

Στιλπνότητα

Mat

Θερμοκρασία εφαρμογής

Από +5 °C έως +35 °C

Βατότητα

Μετά από 12 ώρες

Χρονική διάρκεια αδιαβροχοποίησης

2 χρόνια (εξωτερική αδιαβροχοποίηση)

5 χρόνια (εσωτερική αδιαβροχοποίηση)

Συντελεστής απορρόφησης νερού

W≤0,5 kg/m²√h

Π.Ο.Ε. (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις): Οριακή τιμή μέγιστης περιεκτικότητας σε Π.Ο.Ε. της Ε.Ε. (Οδηγία 2004/42/ΕΚ) για το συγκεκριμένο προϊόν (κατηγορία Α/η: «Συνδετικά Αστάρια», Τύπος Δ): 750 gr/lt (2007), 750 gr/lt (2010). Το έτοιμο προς χρήση προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 672 gr/lt Π.Ο.Ε.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Βιοδιασπώμενο καθαριστικό χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα. Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, βάσει της νομοθεσίας  ΕΚ 648/2004 που διέπει τη σύσταση των απορρυπαντικών όσον αφορά τη βιοδιασπασιμότητά τους.
Δεν ερεθίζει τα χέρια και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε περίπτωση εισπνοής.
Προϊόν που σέβεται τη φύση και την υγεία των χρηστών. Ιδανικό για τον καθαρισμό υπολειμμάτων και λεκέδων που δημιουργούνται κατά την αρμολόγηση επιφανειών με εποξειδικούς αρμόστοκους, πριν από τη στερεοποίησή τους.
Μετατρέπει  τον καθαρισμό των αρμολογημένων επιφανειών μετά από την εφαρμογή εποξειδικών αρμόστοκων σε μία εύκολη διαδικασία δίνοντας λύση στον άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού τους.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το ΒΙΟCLEAN EPOXY GROUT CLEANER διασπά μετά την παρέλευση 20 έως 30 λεπτών της ώρας από την αρμολόγηση όλα τα υπολείμματα του εποξειδικού αρμόστοκου χωρίς να παρασύρει τον ίδιο τον αρμόστοκο από τον αρμό στον οποίο έχει τοποθετηθεί.
Αυτό συμβαίνει καθώς η σύνθεση του προϊόντος είναι τέτοια που του επιτρέπει να γλιστρά απαλά πάνω στην επιφάνεια και να απομακρύνει αποτελεσματικά μόνο τα υπολείμματα.
Η εφαρμογή του ΒΙΟCLEAN EPOXY GROUT CLEANER γίνεται με ελάχιστες στον αριθμό επάλληλες κινήσεις με τη χρήση κατάλληλου σφουγγαριού (σκληρό για το αρχικό στάδιο καθαρισμού και μαλακό για το τελικό στάδιο), εξασφαλίζοντας τον πλήρη καθαρισμό των εποξειδικών υπολειμμάτων.

 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

1 lt/10 m² επιφάνειας