Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης του website μας.
Χρησιμοποιώντας το website μας, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.

close

DIY: Δείτε πώς Μεταμορφώθηκε μια Συρταριέρα με Λίγη Βαφή

diy karaisaridis

Ζούμε στην εποχή των DIY και φυσικά αυτό είναι θαυμάσιο γιατί αυτή η εποχή χαρακτηρίζεται από πολύ δημιουργικότητα, φαντασία και ενέργεια. Μπορείτε πλέον να μεταμορφώσετε οποιοδήποτε παλιό έπιπλο με λίγη βαφή και έξυπνες ιδέες ανανέωσης.

Εμείς ανακαλύψαμε ακόμα ένα εκπληκτικό diy project όπου μια παλιά συρταριέρα μετατράπηκε σε ένα υπέροχο έπιπλο με λίγη περιποίηση και βάψιμο.

Syrtariera_diy_vapsimo_karaisaridis

Κάπως έτσι ήταν η συρταριέρα μας πριν την ανακαίνιση.

Όπως θα δείτε στις εικόνες η συρταριέρα πριν την ανανέωση ήταν βαμμένη σε ένα απλό ξεβαμμένο μπεζ και μάλιστα το χρώμα είχε φύγει σε αρκετά σημεία.

Το πρώτο βήμα για την ανανέωση ήταν το τρίψιμο της παλιάς βαφής. Αμέσως μετά αποφασίστηκε πως το κατάλληλο χρώμα ήταν μια πιο έντονη απόχρωση για να φανεί καλύτερα το έπιπλο. Οι επιλογές χρώματος είναι πολλές ωστόσο ένα βαθύ ροζ είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να βάλετε τη συρταριέρα σας σε παιδικό κοριτσίστικο δωμάτιο. Για αγοράκια αντίστοιχα επιλέξτε μια μπλε απόχρωση.

Μια ωραία πινελιά που μας αρέσει πολύ, είναι να βάψετε το πλαϊνό των συρταριών με ριγέ σχέδιο ώστε να φαίνεται αυτό κάθε φορά που ανοίγετε ένα συρτάρι.

plaino_vapsimo

Ολοκληρώστε την ανανέωση αλλάζοντας τα πόμολα των συρταριών και διακοσμήστε με κεριά, καδράκια, παιχνίδια ή ό,τι άλλο θέλετε αναλόγως με το πού θα τοποθετηθεί το έπιπλο.

Το έπιπλο πριν την αλλαγή
syrtariera_prin_to_vapsimo
Το έπιπλο μετά την αλλαγή
to_epiplo_meta_tin-allagi
Πηγή:www.spirossoulis.com